Distances e-mācību līgums (pēdējās izmaiņas 9.19.2023)

Turpmāk ir izklāstīti noteikumi un nosacījumi, kuriem pieteikuma iesniedzēji piekrīt, rezervējot jebkuru standarta MNtradepro.com klātienes vai e-mācību kursu (“Noteikumi un nosacījumi”). Ja jūs piekrītat šiem Noteikumiem un nosacījumiem nevis kā fiziska persona, bet sava uzņēmuma vai citas juridiskas personas vārdā, tad “Klients”, “jūs” vai “jūsu” attieksies uz šādu personu un tās filiālēm, un jūs apliecināt, ka esat pilnvarots saistīt šo personu un tās filiāles ar šiem Noteikumiem un nosacījumiem, un jūs saistāt savu uzņēmumu ar šiem Vispārīgajiem noteikumiem un nosacījumiem. MNtradepro.com (kā definēts 8.1. punktā turpmāk) un katrs no jums šajā Līgumā tiks saukts par “Pusi” un kopā par “Pusēm”. Ja jums nav šādu pilnvaru vai ja jūs nepiekrītat šiem Noteikumiem un nosacījumiem, jūs nepieņemat šos Noteikumus un nosacījumus un nedrīkstat izmantot MNtradepro.com sniegto dokumentāciju saistībā ar mācībām (“Mācību materiāli”).MNtradepro.com patur tiesības periodiski pārskatīt un atjaunināt šos Noteikumus pēc saviem ieskatiem.

PIEKRĪTOT ŠIM LĪGUMAM VAI IZVĒLOTIES NOKLIKŠĶINĀT UZ IZVĒLES RŪTIŅAS, KAS NORĀDA JŪSU PIEKRIŠANU; VAI AIZPILDOT PASŪTĪJUMA VEIDLAPU AR ATSAUCI UZ ŠO LĪGUMU, VAI APMAKSĀJOT PAR JEBKURU NO PIEDĀVĀTAJIEM MĀCĪBU MATERIĀLIEM; VAI IZMANTOJOT VAI PIEKĻŪSTOT MNtradepro.com MĀCĪBU MATERIĀLIEM.

  • REZERVĒŠANA.
  1. Standarta apmācība. Standarta e-mācību kursus var rezervēt, izmantojot MNtradepro.com tīmekļa vietnē pieejamo profila reģistrāciju kursiem vai apmaksājot izvēlētos kursus. Kad jūs reģistrējaties vai apmaksājat izvēlētos kursus, jūsu darbība  tiek uzskatīta par MNtradepro.com piedāvājumu rezervēt jūs izvēlētajā kursā. MAKSĀJUMS.
  1. Mācību maksu var samaksāt rezervācijas brīdī, izmantojot Stripe drošu tiešsaistes maksājumu procesu. Maksājums jāsaņem pirms kursa sākuma. Ja izvēlaties izmantot apmaksu, izmantojot Stripe, tiek pieņemtas visas lielākās kredītkartes un debetkartes. Pēc tam, kad būsiet samaksājis, izmantojot Stripe, jums tiks nosūtīta elektroniska kvīts, kas apliecina jūsu maksājumu. Stripe saņem informāciju, kas nepieciešama, lai pārbaudītu un autorizētu maksājumu karti un apstrādātu jūsu pasūtījumu. Tai ir stingras juridiskas un līgumiskas saistības neizpaust šo informāciju trešām personām. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, ja jūs nesniegsiet precīzu informāciju (tostarp kartes veidu un numuru) vai ja jūsu kredītkartes uzņēmums neatļaus maksājumu, jūsu pieteikums tiks uzskatīts par nederīgu.MNtradepro.com neuzņemas nekādu atbildību par izmaksām, kas radušās, ja pieteikumi šādu iemeslu dēļ ir atzīti par nederīgiem.
  2. Mācību maksu var samaksāt rezervācijas brīdī, izmantojot bankas pārskaitījumu uz MNtradepro.com bankas kontu. Pēc apmaksas saņemšanas kontā, šis darījums tiks apstrādāts manuāli un Jums tiks piešķirta piekļuve mācību materiālam 72h laikā.Jums tiks nosūtīts epasts ar piekļuves datiem, vai arī izmantojot citus elektroniskus saziņas veidus (telegram, whatsap, facebook )
  1. PIENĀKUMI
  1. Jūs piekrītat neizpaust un dalīties ar savu pieteikšanās informāciju ar citiem, lai piekļūtu e-apmācības kursiem.
  2.  MNtradepro.com patur tiesības izslēgt jebkuru dalībnieku no apmācību kursa, ja MNtradepro.com vai tā treneri uzskata, ka šī dalībnieka uzvedība ir neatbilstoša vai krāpnieciska. Šādā gadījumā MNtradepro.com neatmaksās nodevas vai citas izmaksas, kas saistītas ar dalību kursā.
  1. ATBILDĪBAS IEROBEŽOJUMI
  1.  MNtradepro.com nav atbildīgs par jebkādām darbībām, kas izriet no informācijas vai viedokļiem, kas izteikti saistībā ar tās apmācību kursiem, tostarp kursu materiāliem. Treneru izteiktie viedokļi ir viņu pašu un ne vienmēr atspoguļo MNtradepro.com viedokli. Dalībniekiem konkrētās situācijās jāmeklē profesionāls padoms.
  2.  MNtradepro.com neuzņemas atbildību par lietošanas zudumu, datu zudumu vai neprecizitāti, drošības mehānismu kļūmēm, atbildības pārtraukšanu, atbildību, jebkāda veida personīgajiem izdevumiem (ieskaitot negūto peļņu) neatkarīgi no darbības veida, vai nu līgumā, vai nolaidības dēļ. (neizpilde), atbildība vai citādi, pat ja šāda kaitējuma iespēja pastāv. Ciktāl to pieļauj piemērojamie tiesību akti, MNtradepro.com kopējā atbildība pret dalībnieku nepārsniedz summu, ko dalībnieks samaksājis MNtradepro.com par apmācībām, kas ir prasības pamats.
  1. GARANTIJA UN ATEIKUMS
  1.  MNtradepro.com garantē, ka visi mūsu apmācību pakalpojumi tiks sniegti rūpīgi, efektīvi, laikā un profesionāli atbilstoši nozares standartiem. MNtradepro.com nodrošina, ka pasniedzēji ir pieejami apmācību kursa prezentēšanai, un ir tiesības pēc saviem ieskatiem aizstāt jebkuru pasniedzēju ar citu personu, kura pēcMNtradepro.com ieskatiem ir atbilstoši kvalificēta, lai prezentētu attiecīgo kursu.
  2.  MNtradepro.com negarantē, ka internetā sniegtais saturs būs nepārtraukts vai bez kļūdām.MNtradepro.com negarantē, ka defekti tiks laboti vai ka šāds saturs ir drošs vai bez kļūdām, vīrusiem, kļūdām vai izlaidumiem.
  1. ĪPAŠUMTIESĪBAS UN INTELEKTUĀLĀ ĪPAŠUMA TIESĪBAS
  1. Visi mācību materiāli, kas pieder MNtradepro.com. Visas intelektuālā īpašuma tiesības uz visiem pieejamajiem mācību materiāliem, ieskaitot visu drukāto materiālu dizainu, grafiku un tekstu, audio no tīmekļa semināriem un podkāstiem, piederMNtradepro.com.
  2. Nodrošinot piekļuvi mācību materiāliem, jums tiek piešķirta neekskluzīva, nenododama, neatsaucama licence materiāla izmantošanai. Bez iepriekšējas MNtradepro.com atļaujas jums ir aizliegts pilnībā vai daļēji kopēt, reproducēt, lejupielādēt, publicēt, parādīt vai saistīt ar jebkādiem izglītības materiāliem. Jebkura izmantošana tiek uzskatīta par MNtradepro.com intelektuālā īpašuma tiesību pārkāpumu.
  1. ATSAUKSMJU VĀKŠANA 

Lai nodrošinātu pastāvīgu kvalitātes nodrošināšanu, visi studenti e-pastā saņems pieprasījumu sniegt atsauksmes apmierinātības aptaujas veidā. Jūsu atsauksmes tiks rūpīgi izskatītas un izmantotas, lai nepārtraukti uzlabotu kursu saturu un piegādi.

  1. ATCELŠANA UN NODOŠANA
  1. Klātienes kursa atcelšana no klienta puses.
  • Ja vismaz 28 dienas pirms kursa sākuma datuma, rakstiski (e-pastā) paziņojat MNtradepro.com, ka vēlaties atcelt pilna laika apmācību kursu, jums ir tiesības uz 50% kursa maksas atmaksu. Atmaksa tiks veikta 28 dienu laikā pēc pieprasījuma saņemšanas ar bankas pārskaitījumu uz kontu, no kura tika izmaksāti līdzekļi.

Iespējams, varēsiet pārcelt savu vietu kursā kādam citam. Par šādu aizstāšanu ir jāpaziņo MNtradepro.com vismaz 48 stundas pirms kursa sākuma datuma. Ja neieradīsieties uz kursiem, kuriem bijāt reģistrēts, mēs nevarēsim atmaksāt kursa maksu vai piedāvāt pārskaitījumu.

  • E-apmācība. Pasūtot e-mācību kursu vai paketi, maksa netiek atmaksāta. Ja kāds kurss vai e-mācību pakotne tiks atcelta, nauda netiks atmaksāta.
  • Jebkuri pieprasījumi par kursu pārcelšanu jāiesniedz rakstiski uz [email protected]
  1. KONFIDENCIALITĀTE

Ja vien šajos Noteikumos un nosacījumos nav noteikts citādi, katra puse var atklāt otrai pusei noteiktu konfidenciālu informāciju saskaņā ar šiem Noteikumiem un nosacījumiem. Katra puse piekrīt, ka jebkura informācija, piemēram, kodi, izgudrojumi, know-how, biznesa, tehniskā un finanšu informācija vai jebkura cita informācija, kas skaidri norādīta kā konfidenciāla vai ir konfidenciālas vai patentētas informācijas raksturs, ko atklāj izpaudošā puse un saņem saņēmošā puse (“Saņēmēja puse”) tiek uzskatīta par Izpaušanas Puses konfidenciālu īpašumu (“Konfidenciāla informācija”). Informācija, kas saistīta ar MNtradepro.com tehnoloģiju, šo Noteikumu komerciālie noteikumi (tostarp cenas) un jebkura informācija par produkta veiktspēju, tiek uzskatīta par MNtradepro.com konfidenciālu informāciju pat bez norādes vai attiecinājuma. Izņemot šajā Līgumā skaidri paredzētos gadījumus, Saņēmēja Puse apņemas pielikt saprātīgas pūles (kas nebūs mazākas par centieniem, kas tiek izmantoti, lai aizsargātu tās pašas līdzīga rakstura konfidenciālo informāciju), lai novērstu jebkādas izpaustošās Puses konfidenciālās informācijas izpaušanu. jebkurai trešajai pusei citiem mērķiem, izņemot šo Noteikumu un nosacījumu izpildi, ja vien Izpaušanas puse to neatļauj. Saņēmēja Puses pienākums neizpaust informāciju neattiecas uz informāciju, kas: (i) bijusi Saņēmēja Puses ieskatiem vai zināma pirms Konfidenciālās informācijas saņemšanas; (ii) ir kļuvis publiski zināms saņēmējas Puses vainas dēļ; (iii) Saņēmēja Puse to likumīgi ieguvusi no trešās puses, nepārkāpjot konfidencialitātes saistības; vai iv) to neatkarīgi izstrādājuši saņēmējas Puses darbinieki, kuriem nav piekļuves šādai informācijai. Saņēmēja Puse var arī izpaust Konfidenciālo informāciju, ja to pieprasa likums, lēmums vai tiesas rīkojums (bet tikai tādā minimālā apjomā, kas nepieciešams, lai izpildītu šādu likumu, lēmumu vai lēmumu, un iepriekš par to informējot Izpaušanas Pusi).

  1. DAŽĀDI
  1. Līgumslēdzējas puses, paziņojumi un tiesību akti.

Jūs noslēdzat līgumu ar MNtradepro.com saskaņā ar šiem Vispārējiem noteikumiem un nosacījumiem. Visa saziņa, kas jums ir jānosūta, ir jāadresē MNtradepro.com saskaņā ar šiem Vispārējiem noteikumiem un nosacījumiem. Šos Vispārējos noteikumus un nosacījumus reglamentē tiesību akti, kas piemērojami tiesvedībai, kas izriet no šiem Vispārējiem noteikumiem un nosacījumiem vai ir saistīta ar tiem.

  1. Strīdu izšķiršana:

šķīrējtiesa. Jebkuru strīdu vai pretenziju gadījumā, kas izriet no šiem Noteikumiem vai ir saistīti ar tiem, puses apņemas apspriesties un risināt sarunas, lai panāktu abpusēji pieņemamu risinājumu. Ja puses nevar vienoties 60 dienu laikā, visi neatrisinātie strīdi vai pretenzijas saistībā ar šiem Vispārējiem noteikumiem tiks pakļautas un risinātas Latvijas valsts tiesā likumā noteiktā kārtībā.

  1. Privātuma politika.

Jebkura informācija, ko sniedzat saskaņā ar šiem Vispārējiem noteikumiem un nosacījumiem, tiks apstrādāta saskaņā arMNtradepro.com Privātuma politiku.

  • Force Majeure. 

Neviena no pusēm nav atbildīga otrai pusei par jebkādu šajos Noteikumos paredzēto saistību kavēšanos vai nepildīšanu (izņemot nodevu nemaksāšanu), ja šādu kavēšanos vai neveiksmi izraisa neparedzēti notikumi, kurus puse saprātīgi nevar kontrolēt, piemēram, streiki, blokādes, karš, teroristu uzbrukumi, nemieri, dabas katastrofas, telekomunikāciju tīklu vai datu pakalpojumu atteices vai jaudas samazināšanās, vai valsts aģentūras atteikums izsniegt licenci. Katrs nepārvaramas varas gadījums tiek izskatīts atsevišķi.

  • Viss līgums un atbrīvošana. 

Šis Līgums veido visu vienošanos starp jums un MNtradepro.com par apmācību un aizstāj visus iepriekšējus vai vienlaicīgus mutiskus vai rakstiskus paziņojumus, priekšlikumus un paziņojumus saistībā ar apmācību vai jebkuru citu priekšmetu, uz kuru attiecas šie Noteikumi un nosacījumi. Ja kāds šo noteikumu un nosacījumu noteikums tiks atzīts par nederīgu, spēkā neesošu, neizpildāmu vai nelikumīgu, pārējie noteikumi paliks spēkā un spēkā. Galvenā un juridiskā spēkā esošā līguma valoda neskaidrību gadījumā tiek pieņemta kā Latviešu valoda.

Scroll to Top